Υπηρεσίες Διακόσμησης στην Θεσσαλονίκη.

Στον τομέα της Διακόσμησης, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που προσαρμόζονται αποκλειστικά στις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε πελάτη. Οι υπηρεσίες διακόσμησης που προσφέρουμε περιλαμβάνουν:

  1. Διακόσμηση Σαλονιού: Σχεδιασμός και διακόσμηση του σαλονιού σας με στόχο τη δημιουργία ενός ζεστού και φιλόξενου χώρου για εσάς και τους επισκέπτες σας.
  2. Διακόσμηση Υπνοδωματίου: Δημιουργία μιας χαλαρωτικής και ευχάριστης ατμόσφαιρας στο υπνοδωμάτιο, ώστε να απολαμβάνετε έναν ποιοτικό ύπνο και ξεκούραστες στιγμές.
  3. Διακόσμηση Μπαλκονιού ή Κήπου: Αξιοποίηση του χώρου του μπαλκονιού ή του κήπου σας με δημιουργικότητα και λειτουργικότητα, δίνοντας έμφαση στον εξωτερικό σας χώρο.
  4. Διακόσμηση Χώλ: Φτιάξτε ένα καλαίσθητο και λειτουργικό χώλ που καλωσορίζει τους επισκέπτες σας και δημιουργεί μια θετική πρώτη εντύπωση.
  5. Διακόσμηση Μπάνιου: Επιλογή και τοποθέτηση λειτουργικών και αισθητικά ποιοτικών υλικών για ένα λουτρό που θα ξεχωρίζει για το στυλ και την πολυτέλειά του.
  6. Διακόσμηση Κουζίνας: Μελέτη και διαμόρφωση της κουζίνας σας με τρόπο πρακτικό και λειτουργικό, εξασφαλίζοντας παράλληλα την αισθητική της και την ευχάριστη ατμόσφαιρα που επιθυμείτε.

Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να μεταμορφώσετε τον χώρο σας και να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα που σας αντιπροσωπεύει και σας ευχαριστεί. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε μοναδικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Τι θέλεις να κάνεις στον χώρο σου;

Επικοινώνησε μαζί μας και θα λάβε άμεσα μια προσφορά

Τι να προσέξω στη διακόσμηση του σπιτιού μου;

1. Διάλεξε με προσοχή τα χρώματα. Πέρα από τα βασικά πράγματα που πρέπει να προσέξεις στην επιλογή χρωμάτων για το βάψιμο σπιτιού και έχουν να κάνουν με πιο τεχνικά θέματα, υπάρχουν και μερικά ακόμα που πρέπει να ξέρεις. Για να έχεις μια όμορφη διακόσμηση είναι σημαντικό να διαλέξεις μέχρι 3 διαφορετικά χρώματα, εκ των οποίων δεν πρέπει να είναι όλα έντονα. Παίξε με τους συνδυασμούς και τις αποχρώσεις, αλλά φρόντισε το αποτέλεσμα να είναι ισορροπημένο.

2. Δώσε βάση στα έπιπλα. Όσα διακοσμητικά, χρώματα και χαλιά και αν βάλεις σε ένα δωμάτιο, τα έπιπλα είναι οι πρωταγωνιστές στη διακόσμηση σπιτιού. Μη φοβηθείς να διαλέξεις ιδιαίτερα έπιπλα που εκφράζουν το προσωπικό σου γούστο και απόφυγε έτοιμες, σεταρισμένες λύσεις. Ένας έμπειρος διακοσμητής μπορεί να σε βοηθήσει ιδιαιτέρως στο σημείο αυτό.

3. Επίλεξε έργα τέχνης. Δεν έχει σημασία τι είδος ή στυλ θα προτιμήσεις. Από απλούς πίνακες, μέχρι κάτι πιο εξεζητημένο, σημασία έχει να σε εκφράζει. Τα έργα τέχνης προσθέτουν κάτι διαφορετικό στη διακόσμηση εσωτερικού χώρου και για αυτό θεωρείται σημαντική η ύπαρξή τους. Μια ιδέα που βρίσκει εφαρμογή σε πολλές διακοσμήσεις σπιτιών, είναι να ταιριάζουν τα χρώματα των έργων τέχνης με τα χρώματα στους τοίχους ή τα έπιπλα.

4. Ρίξε άπλετο φως. Μην περιορίζεσαι μόνο σε μια βασική πηγή φωτός για κάθε δωμάτιο. Είτε πρόκειται για το σαλόνι, είτε για τη κουζίνα, είναι σίγουρα πολύ πιο λειτουργικό να έχεις και μικρότερα βοηθητικά φωτιστικά σε στρατηγικά σημεία. Εκτός όμως από αυτό, θα βοηθήσει σημαντικά και στην αισθητική του χώρου.

Tips για ένα ξεχωριστό ύφος διακόσμησης σπιτιού

1. Πάρε έμπνευση και δείξε δημιουργικότητα
Το διαδίκτυο είναι μία ατελείωτη πηγή από ιδέες, κατασκευές και αναπαλαιώσεις παλιών επίπλων. Σκέψου τι μπορείς να κατασκευάσεις και να αναπαλαιώσεις στο σπίτι σου, ώστε να του δώσεις μία φρέσκια, αλλά και πιο προσωπική πνοή. Ακόμα και αν δεν μπορείς να το κατασκευάσεις μόνος σου, έχοντας πάρει ιδέες και με τη βοήθεια ενός ξυλουργού, μπορείς να πετύχεις τα πάντα!

2. Μην ξεσηκώνεις τη διακόσμηση άλλων σπιτιών
Σίγουρα, είναι καλό να παίρνεις ιδέες από περιοδικά, ακόμα και από άλλες οικίες, για να σου δώσουν τα κατάλληλα ερεθίσματα για τη δική σου διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Ωστόσο το να ξεσηκώνεις όλο το στυλ και να προσπαθείς να το εφαρμόσεις στο σπίτι σου, αφαιρεί την προσωπική σου πινελιά, με αποτέλεσμα να μη σε αντιπροσωπεύει και να μην το νιώθεις οικείο.

3. Απομάκρυνε παλιά διακοσμητικά και έπιπλα
Το να ανανεώνεις τη διακόσμηση του χώρου σου, σημαίνει και να ξεχωρίζεις τα είδη που δεν είναι πλέον χρηστικά ή ταιριαστά και να τα απομακρύνεις! Μπορείς να ανανεώσεις κάποια παλιά κομμάτια, ώστε να ταιριάζουν με το νέο στυλ διακόσμησης σπιτιού που επιλέγεις ή και να αποφασίσεις να τα αφαιρέσεις από το χώρο, έτσι ώστε να δώσεις βήμα στις νέες ιδέες που έρχονται στο χώρο σου.

4. Μη φοβηθείς τον πειραματισμό με νέα πράγματα
Οι τάσεις στη διακόσμηση ανανεώνονται κάθε χρόνο. Επίσης, κάθε εποχή έχει διαφορετικά χρώματα και στοιχεία για τη διακόσμηση του χώρου σου. Φυσικά, υπάρχουν και διαχρονικές λύσεις για μια διακόσμηση σπιτιού που πάντα είναι στη μόδα. Ωστόσο, σου προτείνουμε να δοκιμάζεις νέα πράγματα, τα οποία ανανεώνουν το χώρο και τη διάθεσή σου.

© Copyright 2023 Σανίδας ΑΤΕ